Medlemsbrev 2021

MEDLEMSBREV 21-11-17

Hej alla brommadansare!

Jag heter Josefin och är ny ordförande i BSDK sedan det extra årsmötet i oktober. Med mig i styrelsen har jag Gunnar, kassör, Malin, sekreterare, Ulrica, kontaktperson för motionsgruppen och Joakim, kursansvarig. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot uppgiften!
Styrelsen har hunnit hålla vårt första styrelsemöte där vi bl.a har börjat planera för verksamheten 2022, läst igenom stadgar, bestämt ansvarsområden, druckit kaffe, skrattat, tagit beslut och planerat en julavslutning. Slutsats - Det finns mycket att prata om och vi har bokat in ett nytt möte inom kort för att hinna med alla frågor.
Julavslutning

Julavslutning är satt till 18e december kl 13-16 i Tegelhögen. Det kommer att bjudas på glögg, fika, danstävling, lotteri och mycket dans. Ta med en julklapp för 50 kr per person så blir det julklappsutdelning i paus. Alla medlemmar är välkomna!

För er som ännu inte är medlemmar i år men vill vara med på julfesten har ni möjlighet att lösa medlemskap redan nu som också sträcker sig för hela 2022. Ansök om medlemskap via hemsidan.

Lördagsdansen
Lördagsdansen fortsätter som vanligt t.o.m 11 december och har sedan uppehåll för julavslutning och julledighet. Motionsgruppen återkommer via facebook och hemsidan med startdatumet för 2022. Håll utkik!

Verksamhet 2022
Vi planerar att få igång kursverksamheten i början av nästa år med en nybörjarkurs samt en socialdanskurs som ska gå veckovis. Utöver det tittar vi på möjligheterna att ha en eller flera helgkurser utifrån det medlemmarna har önskat via arbetsgruppens arbete inför det extra årsmötet. Vi planerar även för en sommarfest. Lördagsdanserna kommer att fortsätta som vanligt.

Har ni frågor eller funderingar till styrelsen eller motionsgruppen så kan ni maila till klubbens mailadress info@brommasportdansklubb.se eller prata med oss när vi ses på en lördagsdans.

Avslutningsvis vill jag önska er en alla en fin november och hoppas att vi ses snart på en lördagsdans eller på julavslutningen!

Varma hälsningar/

Josefin och styrelsen