Kurser

Terminskurser
På våra terminskurser tränar vi en gång i veckan under vår- eller hösttermin. Varje tillfälle är 1-2 timmar.

Bugg grundkurs

Bugg grundkurs är en kurs för dig som vill lära dig grunderna i bugg, eller för dig som vill friska upp dina gamla kunskaper. Vi går genom grundsteg, förningsteknik (tryck och drag) samt grundläggande figurer/turer. Inga förkunskaper är nödvändiga på denna nivå.

Bugg fortsättningskurs

Bugg fortsättningskurs är för dig som har gått minst Bugg grundkurs tidigare (eller har motsvarande kunskaper) och som nu vill utveckla din dans. Vi vidareutvecklar grunderna och går igenom fler figurer samt lägger till nya saker så som styling, musikanpassning och stegvariationer. 

Bugg evighetskurs

Bugg evighetskurs är en kurs för dig som har gått grund- och fortsättningskurserna (eller har motsvarande kunskaper) och som vill fortsätta motionsdansa bara för att det är så himla kul! 

Då kursens innehåll anpassas utifrån gruppens nivå och fokuserar på dansglädje kan du gå kursen många gånger. 

Intensivkurser
På våra intensivkurser dansar vi vid 1-3 tillfällen, vanligtvis på en helg.

Dubbelbugg

I dubbelbuggen dansar man en förare och två följare. Du behöver vara buggare på minst fortsättningsnivå. 

Anmälan till kurser och medlemsaktiviteter

Anmälningsinformation
Det är viktigt att du fyller i alla uppgifter i samband med anmälan annars kan vi inte skicka ut antagningsbesked till dig. Det är också viktigt att du fyller i alla uppgifterna på din danspartner om du gör en paranmälan annars matchas förare/följare från kölistan.

Anmälningsvillkor
Anmälan till kurserna är bindande när du fått ditt antagningsmejl. Avanmälan skall göras senast 5 arbetsdagar innan kursstart annars ses anmälan som bindande och du debiteras full kursavgift. Avanmälan skall skickas skriftligt via mail till info@brommasportdansklubb.se och vara bekräftad av BSDK för att vara giltig. Om du avbryter kursen eller inte kommer till kursstart är du skyldig att erlägga full kursavgift. Om du p.g.a. av sjukdom inte kan starta din kurs eller tvingas avbryta den, så skall läkarintyg uppvisas för att någon form av återbetalning ska ske. Övrig frånvaro berättigar inte till någon form av återbetalning. 

Ställer BSDK in någon kurs p.g.a. för få deltagare eller dylikt så återbetalas kursavgiften till deltagarna. Kursadministratören skickar ut info om detta. Man kan välja att använda de inbetalda pengarna som tillgodo för en annan kurs. Detta måste meddelas till kursadministrationen skriftligt via mail. Inbetald medlemsavgift återbetalas ej.